Sisällönhallinta: Toiminta, jossa pyritään hallitsemaan digitaalista informaatiosisältöä mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti


Viisi hyvää syytä

 1. Helppokäyttöisyys

Navigo CMS:ssä sisällön muokkaaminen tapahtuu kätevästi suoraan lopullisessa ulkoasussa. Navigo CMS on selkeä ja helppo, eikä vaadi käyttäjältä teknisiä erityistaitoja. Navigo CMS:n hallinnointi tapahtuu suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi suoraan selaimella. Erillisiä ohjelmistoasennuksia tai laajennuksia käyttäjän selaimeen ei tarvita.

2. Joustavuus

Navigo CMS:ssä sisällön muokkaus tapahtuu suoraan tekstiin. Käyttäjä voi muokata joustavasti niin tyylejä, otsikoita, lihavointeja, linkkejä kuin taulukoitakin. Käyttäjä voi myös kopioida ja liittää materiaalia tekstinkäsittely- ja taulukkolaskentaohjelmasta tai toiselta sivustolta. Tekstin joukkoon on helppo lisätä kuvia tai muita liitetiedostoja. Linkit syntyvät automaattisesti. Sivuston ulkoasu pysyy hallinnassa ja yhtenäisenä, ja tarvittaessa koko sivun ulkoasu voidaan muuttaa sivupohjaa vaihtamalla.

3. Mukautuvuus

Navigo CMS:ssä sivuston ulkoasu ja HTML-koodi voidaan määrätä vapaasti. Sivusto voidaan toteuttaa siten, että se vastaa haluttuja yleisiä standardeja. Navigo CMS:ssä on kehittynyt metatietojen hallinta, XML- ja RSS-syötteet sekä helpot tulostus- ja PDF-versioiden asetukset. Sivuston ulkoasun voi suunnitella Ch5 Finland tai esimerkiksi asiakkaan käyttämä mainostoimisto. Käyttäjän on mahdollista valita oma, Ch5 Finlandin tai kolmannen osapuolen käyttöpalvelu sekä ASP-sovellusvuokraus avaimet käteen -periaatteella.

4. Monipuolisuus

Navigo CMS:n vakio-ominaisuuksilla (muun muassa sivukartta, hakutoiminnot, navigointi ja ajastettu julkaisu) voidaan toteuttaa laajankin organisaation eri verkkopalvelut. Monipuolinen käyttäjähallinta toimii itsenäisesti tai tukeutuu erilliseen käyttäjähakemistoon (esimerkiksi MS Active Directory). Valmiit lisäominaisuudet (muun muassa verkkokauppa, keskusteluryhmä ja uutiskirje) ovat helposti asennettavissa.

5. Jatkuvuus

Navigo CMS -sisällönhallintajärjestelmä on käytössä sadoissa eri verkkopalveluissa. Ch5 Finlandilla on kymmenen vuoden kokemus sisällönhallintatuotteiden kehittämisestä ja tuotekehitystä tehdäänkin jatkuvan suunnitelmallisesti. Navigo CMS:n käyttäjät voivat aidosti vaikuttaa uusien versioiden ominaisuuksiin.

Ylös