Organisoida: Järjestää, järjestellä sopeuttaen jonkin kokonaisuuden osat toiminnaltaan toisiinsa

Viikon kohde

www.kokkola.fi


Ch5 uutisia
5 hyvää syytä valita Navigo CMS -sisällönhallintajärjestelmä

Helppokäyttöisyys

Joustavuus

Mukautuvuus

Monipuolisuus

Jatkuvuus

Navigo -tuoteperhe

Navigo -tuoteperheen sisällönhallintatuotteilla saat käyttöön verkon kaikki mahdollisuudet ja luot niitä lisää.

Navigo -tuoteperhe on kehitetty säilyttämään, jakamaan ja jäsentämään informaatiota verkossa. Navigo CMS ja Navigo Portal tarjoavat tehokkaita työvälineitä vaativien verkkopalveluiden julkaisuun ja hallintaan sekä täyden tuen käyttäjälle.

Navigo CMS 

Navigo CMS on sisällönhallintasovellus, jolla voidaan rakentaa sivustoja ja hallita niihin liittyviä toimintoja. Navigo CMS:in vahvuudet ovat yhtenäinen käyttöliittymä ja helppo yhteistoiminta sivuston eri osatekijöiden välillä. Navigo CMS toimii kaikilla selaimilla. Koko sivuston ulkoasua on helppo vaihtaa keskitetysti. Sisältöjä voidaan muokata suoraan selainympäristössä.

Navigo Portal 

Navigo Portal on portaalisovellus, jolla voidaan luoda erilaisia edistyneitä ja monipuolisia verkkopalveluja. Portaali tarjoaa keskitetyn kontaktipisteen erilaisiin sisältöihin ja toimintoihin, jotka voivat sijaita useissa eri järjestelmissä. Portaali on usein aloitussivusto. Yrityskäytössä sähköinen työpöytä on malliesimerkki portaalin mahdollisuuksista koota ja jalostaa taustajärjestelmien tietoja käyttäjän tarvitsemaan muotoon.

Ylös